Α. Διαδικασία μίσθωσης αυτοκινήτου:
Εντολή της κράτησης με οποιοδήποτε τρόπο που είναι εύκολος για σας (Συμπληρώνοντας την online φόρμα κράτησης στην ιστοσελίδα μας, είτε στέλνοντας μας ένα email, είτε στέλνοντας μας ένα φαξ, είτε καλώντας μας στα τηλεφωνα
Της εταιρείας
Επιβεβαίωση της κράτησης η οποία δίδεται από την εταιρεία μας.
Τρόπος πληρωμής κράτησης:
Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου ή μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard) ή με κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό της Εταιρίας. Εάν επιθυμείται πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, μπορείτε να το αναφέρετε ώστε η εταιρεία   NG serres Rent a Car να σας πληροφορήσει σχετικά με το νούμερο λογαριασμού της εταιρίας.
B. Προϋποθέσεις μίσθωσης:
Ηλικία οδηγού 23 ετών (συμπληρωμένων) και άνω.
Άδεια οδήγησης Ελληνική, κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή διεθνής η οποία πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον πριν από ένα έτος.
Γ. Γενικοί όροι μίσθωσης:
Ο ελάχιστος χρόνος μίσθωσης είναι 24 ώρες.
Στο συνολικό ποσό της αξίας της μίσθωσης συμπεριλαμβάνεται  Φ.Π.Α. 24% .
Η αξία των καυσίμων βαρύνει τον μισθωτή.
Όλα τα πρόστιμα και οι κλήσεις από τροχαίες παραβάσεις βαρύνουν τον μισθωτή.
Το αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για νόμιμες χρήσεις.
Η μίσθωση ισχύει μόνο για την Ελληνική επικράτεια. Ο μισθωτής δεν μπορεί να ταξιδεύσει εκτός συνόρων χωρίς την έγγραφη συναίνεση της NG serres Rent a Car.
Παράταση της μίσθωσης πέρα της ημερομηνίας που έχει συμφωνηθεί δεν γίνεται χωρίς την έγγραφη συναίνεση της  NG serres Rent a Car .
Δ. Ασφαλιστικές καλύψεις:
Ο μισθωτής είναι ασφαλισμένος για αστική ευθύνη, για υλικές ζημίες ιδιοκτησίας τρίτων και για κλοπή και πυρκαγιά του αυτοκινήτου.
Ο μισθωτής είναι ασφαλισμένος χωρίς άλλη χρέωση  για κάλυψη ιδίων ζημιών, με απαλλαγή τα πρώτα 400,00 €. Για κάλυψη χωρίς την απαλλαγή  των 400,00 υπάρχει πρόσθετη χρέωση.
Η ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές οι οποίες έχουν προκληθεί ενώ ο οδηγός ευρίσκονταν σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Δεν καλύπτονται ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν από κίνηση του οχήματος σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, συμμετοχή σε αγώνες αυτοκινήτων ή κατά την τέλεση παρανόμων δραστηριοτήτων.
Ζημιές στο εσωτερικό, στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και στα ελαστικά δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια εφόσον δεν έχει συμβεί ατύχημα.
Γενικότερα ο μισθωτής πρέπει να γνωρίζει ότι αποκλείονται της ασφαλίσεως ζημιές προξενούμενες επίσης:
– Από πρόθεση του οδηγού.
– Από πλημμύρα, τυφώνα, λαίλαπα, ανεμοθύελλα.
– Κατά τη στιγμή που το όχημα βρίσκεται σε πλοίο ή πορθμείο.
Δ1. Δηλώσεις ατυχημάτων:
Ο μισθωτής σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος πρέπει να υποβάλλει δήλωση μέσω της NG serres Rent a Car στην ασφαλιστική εταιρία. Πριν υποβάλλει δήλωση ο μισθωτής δεν δύναται να αναγνωρίσει υπαιτιότητα ή ενοχή και αξιώσεις τρίτων με οποιονδήποτε τρόπο, άμεσο ή έμμεσο.
Δ2 . Απαλλαγή ιδίων ζημιών (μικτής ασφάλισης):
Ο μισθωτής είναι υπεύθυνος έναντι της NG serres Rent a Car  σε περίπτωση ατυχήματος το οποίο έχει συμβεί με υπαιτιότητά του για το ποσό των 400,00 €. Το ποσό αυτό είναι το ανώτατο το οποίο καταβάλλει ο μισθωτής.
Ε. Διαχείριση ατυχημάτων, μηχανικών βλαβών, απώλειας κλειδιών.
Τροχαία ατυχήματα:

Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της μίσθωσης συμβεί ατύχημα, ο οδηγός πρέπε να ενημερώσει την NG serres Rent a Car . Σε περίπτωση ατυχήματος με ελαφρές υλικές ζημιές, ο οδηγός μπορεί κατά την κρίση του να αποφασίσει ότι είναι ασφαλές να συνεχίσει το ταξίδι του, ή να ζητήσει αντικατάσταση του οχήματος. Καλό είναι σε κάθε ατύχημα ο οδηγός να καλεί την τροχαία προκειμένου να συντάσσεται δελτίο συμβάντων. Σε περίπτωση που δεν επιληφθεί τροχαία, ο οδηγός θα πρέπει να σημειώσει απαραίτητα τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο ήρθε σε επαφή, το ονοματεπώνυμο του οδηγού, το τηλέφωνό του και την ασφαλιστική εταιρία που καλύπτει το άλλο αυτοκίνητο. Στην συνέχεια πρέπει να υποβάλλει δήλωση στην NG serres Rent a Car  σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος.
Μηχανικές βλάβες:

Τα αυτοκίνητα της NG serres Rent a Car   παραδίδονται σε άριστη κατάσταση. Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα μηχανικής βλάβης. Όλα τα αυτοκίνητα είναι καλυμμένα με οδική βοήθεια  Σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης ο οδηγός καλεί την  NG serres Rent a Car  η οποία στέλνει οδική βοήθεια προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση της βλάβης. Εάν η βλάβη είναι άμεσα επισκευάσιμη, τότε, η οδική βοήθεια την αποκαθιστά και συνεχίζεται η μίσθωση. Εάν η βλάβη είναι σοβαρή, γίνεται  αντικατάσταση του αυτοκινήτου με άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο .
Χάσιμο κλειδιών αυτοκινήτου:

Τα κλειδιά όλων των αυτοκινήτων  είναι immobilizer. Για κάθε όχημα υπάρχει ένα αντίγραφο κλειδιού. Σε περίπτωση που ο μισθωτής χάσει το κλειδί πρέπει να ενημερώσει αμέσως την NG serres Rent a Car προκειμένου να αποστείλει εφεδρικό, χωρίς να προσπαθήσει με οποιοδήποτε τρόπο να θέσει σε λειτουργία το όχημα. Το κόστος κατασκευής νέου κλειδιού βαρύνει τον μισθωτή.
Κλειδιά κλειδωμένα στο αυτοκίνητο:

Ο μισθωτής πρέπει να ενημερώσει την NG serres Rent a Car  προκειμένου ή να αποσταλεί κλειδαράς ο οποίος θα ανοίξει το αυτοκίνητο ή να σταλεί εφεδρικό κλειδί. Το κόστος του κλειδαρά ή της αποστολής κλειδιού βαρύνει τον μισθωτή.